Smarriga recept, tillbehör! Enjoy!
Tacokrydda
Receptet räcker ett tag så häll kryddblandningen i en burk och ställ svalt och mörkt.
1 msk Chili
2 msk Spiskummin
2 msk paprika
0,5 msk salt
0,5 msk peppar
1 msk grillkrydda
1 msk vitlökspulver
Ibland häller jag på en skvätt grädde för att ge köttfärsen en krämigare konsistens.
Guacamole
receptet är beräknat till 2-3 pers.
2 avocado
1 tomat
1 klyfta vitlök
1 krm chili
1 msk cremefraiche
2 tsk salt
0.5 st pressad citron.
Kör avocado, kryddor och cremé fraichê i en matberedare, riv sedan i vitlöksklyftan pressa i citron och häll i fint hackade tomater.
Parmesanchips
Om du inte vill ha dem naturella, stö över lite pinjenötter eller lite rosmarin innan gräddning.
Grovriv parmesan och lägg små högar som du lätt plattar till på en plåt med smörpapper på.
Grädda i 200° några minuter tills dom får en lätt gyllenbrun färg.
Mozzarellabaguette
Dela vanlig baguette.
Lägg på skivad mozzarella (gärna buffel)
Ringla över honung.
Gratinera ca 15 minuter, 175°
Receptet räcker ett tag så häll kryddblandningen i en burk och ställ svalt och mörkt.
1 msk Chili
2 msk Spiskummin
2 msk paprika
0,5 msk salt
0,5 msk peppar
1 msk grillkrydda
1 msk vitlökspulver
Ibland häller jag på en skvätt grädde för att ge köttfärsen en krämigare konsistens.
Guacamole
receptet är beräknat till 2-3 pers.
2 avocado
1 tomat
1 klyfta vitlök
1 krm chili
1 msk cremefraiche
2 tsk salt
0.5 st pressad citron.
Kör avocado, kryddor och cremé fraichê i en matberedare, riv sedan i vitlöksklyftan pressa i citron och häll i fint hackade tomater.
Parmesanchips
Om du inte vill ha dem naturella, stö över lite pinjenötter eller lite rosmarin innan gräddning.
Grovriv parmesan och lägg små högar som du lätt plattar till på en plåt med smörpapper på.
Grädda i 200° några minuter tills dom får en lätt gyllenbrun färg.
Mozzarellabaguette
Dela vanlig baguette.
Lägg på skivad mozzarella (gärna buffel)
Ringla över honung.
Gratinera ca 15 minuter, 175°
Kommentarer
Trackback